Agència de col·locació autoritzada nº 1000000275
Seguix-nos en...

Entra si ja estàs registrat/da


Buscadors i enllaços d'interés

Buscar i analitzar detalladament la informació sobre el sector i les ensenyes hauria de ser sempre un pas ineludible abans d'invertir en alguna d'elles. La franquícia és, probablement, el negoci que genera més informació: revistes especialitzades, seccions en els periòdics i revistes d'economia, portals d'Internet.

En els últims anys han proliferat en la Xarxa els portals especialitzats a subministrar informació sobre la franquícia. En general, estos portals tenen una estructura comuna, oferint tant informació per sectors de franquícia com a dades específiques sobre cada ensenya. A més, solen comptar amb un apartat de notícies i flaixos sectorials, on es ressenyen els esdeveniments i s'informa del llançament de noves xarxes.

En el seu conjunt, estos portals són una excel·lent plataforma, contínuament actualitzada, per a realitzar un bon treball de camp abans de decidir-se per qualsevol ensenya. La majoria de la informació que oferixen és gratuïta. Però cal tindre en compte que els portals sobre franquícies tendixen a primar els aspectes positius del sector. És difícil trobar tanta informació sobre tancaments, conflictes o fracassos empresarials com sobre els èxits i obertures.


Buscadors i enllaços d'interés (40

962655886
Edificio la Gerència. Av. 9 d'Octubre, 7 46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)
promocioeconomica@aytosagunto.es
Sistema Nacional de Empleo