Seguix-nos en...

Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana
Avís legal

D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem en el seu coneixement la informació següent:

  1. El lloc web http://www.aytosagunto.es és gestionat per Ayuntamiento de Sagunto'amb domicili en Doctor Fleming, s/n, 46520 - Sagunto/Sagunt(Valencia)
  2. Si vol contactar amb Ayuntamiento de Sagunto pot fer-ho bé per mitjà de correu postal, en l'adreça indicada anteriorment, bé a través del correu electrònic a l'adreça promocion.economica@aytosagunto.es
  3. El lloc web portalemp.Com ha sigut desenrotllat i és propietat de SERNUTEC, Servicis i Noves Tecnologies, S.L. N.I.F. B97120109 amb domicili en C/Mestre Miguel Buendía, 12 baix, 46113 - Moncada (València).
  4. SERNUTEC comercialitza este lloc web en modalitat de "Programari com Servicio", sent Ayuntamiento de Sagunto, un dels llicenciataris del mateix.
  5. Si vol contactar amb SERNUTEC pot fer-ho bé per mitjà de correu postal, en l'adreça indicada anteriorment, bé a través del correu electrònic a l'adreça sernutec@sernutec.com

962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)