Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


Notícies

L'Ajuntament de Sagunt aconsegueix una subvenció de 708.000€ per a formació de jóvens

L'Ajuntament de Sagunt aconsegueix una subvenció de 708.000€ que es destinarà al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil Saguntum. Este programa pretén formar a 180 jóvens, persones discapacitades i col·lectius en risc d'exclusió perquè obtinguen nivells de formació i una certificació professional que els proporcionen garanties en el món laboral. Continuar llegint »

Nova plataforma d'ocupació a Sagunt

El departament de Promoció Econòmica ha començat a treballar amb una nova plataforma d'ocupació. Es un espai web on les persones usuàries poden inscriure's en la borsa de treball, consultar si hi ha cursos de formació i renovar o actualitzar les seues dades d’una forma més ágil i ràpida. L’adreça web és la següent: https://sagunto.portalemp.com. Continuar llegint »

La creació d'empreses creix al mes d'abril

Segon dades de Infocif-Gedesco, durant el mes d' abril, la creació d'empreses va aumentar un 11.7% arribant fins a 9.284 noves empreses Continuar llegint »

BOLSES DE TREBALL

Consulta tota la informació referida a les bolses de treball de Sagunt Continuar llegint »

Procedimient per a places vacants de socorrista

L' Ayuntamiento de Sagunt inicia altre procediment selectiu per a cobrir places vacants de socorrista. Continuar llegint »

Només el 6% de les ofertes d'ocupació es dirigix a majors de 45 anys

La franja d'edat que té més fàcil l'accés al mercat laboral és la que comprén des dels 31 als 35 anys, amb el 28% de les vacants d'ocupació, seguida de la que va dels 26 als 30 anys, amb un 25%. Demostrar una certa experiència en el sector és un requisit indispensable en tres de cada quatre ofertes analitzades per Adecco i Infoempleo. Continuar llegint »

Com donar-te d'alta d'autònom en deu minuts en Internet

Vols donar-te d'alta com a autònom i estàs a la vora de la desesperació? Et podem tirar una mà. Continuar llegint »

Més notícies »

962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)