Seguix-nos en...

Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


Agenda

Taller ‘Comença a Exportar Sagunt’.

Del 26/06/2018 al 28/06/2018 El taller es realitzarà en horari de 10.00 a 14.00 hores al Centre Cultural Mario Monreal (c/ Roma, 9. Sagunt) i durant les sessions de treball s'abordaran temes d'interès com la selecció de mercats, els canals de distribució, així com la documentació i legislació internacional a tindre en compte. Durant els tres dies el programa comptarà amb la participació d'empreses que estan començant el procés d'exportació i unes altres que, havent-lo començat ja, volen donar un enfocament diferent a este complex procés.

Més esdeveniments »

Notícies

Les 10 claus per a millorar la empleabilidad dels joves espanyols

Según les dades de l'INE, a Espanya un milió de joves no tenen un lloc de treball Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt dóna a conéixer el Directori d'Empreses

Personal tècnic municipal visitarà les empreses per a explicar esta ferramenta de treball i obrir noves vies per a augmentar la clientela i millorar els servicis a la ciutadania. Continuar llegint »

Els plans de recol·locació redueixen el temps de cerca de feina

Els programes de outplacement redueixen en 2,5 vegades el temps mitjà per a trobar ocupació a Espanya, segons els especialistes Continuar llegint »

Què són els plans de pensions d'ocupació? Puc contractar-los?

Són plans privats impulsats per una empresa per a completar la pensió *públic. Els representants de l'empresa i dels treballadors defineixen la política d'inversió Continuar llegint »

Les 12 normes del currículum

Claredat i síntesi són algunes de les claus Continuar llegint »

Desenvolupador web encapçala les ofertes d'ocupació en el sector de la tecnologia

Aquest tipus d'ofertes han augmentat un 200% en un any. *Tambien hi ha molta demanda per a anàlisi de dades (Data *Analyst i *Scientist), el *Mobile i el *SAP Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt signa un conveni amb Masymas per a contractar empleats del municipi

La cadena de supermercats d'alimentació Masymas obrirà una nova sucursal en el futur parc comercial Vidanova Parc, per la qual cosa l'Ajuntament de Sagunt ha signat un conveni de col·laboració pel qual l'empresa es compromet a contractar empleats del municipi. La signatura s'ha dut a terme en l'Ajuntament per part de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i el gestor de recursos humans de Masymas, Manuel Gómez. Continuar llegint »

Més notícies »

962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)