Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


Notícies

Macrojornada Focus Pime i Emprenedoria Camp de Morvedre

El pròxim 19 de setembre se celebrarà en el Centre Cultural Mario Monreal, en horari de 9.30 a 14 hores, la macrojornada Focus Pime i Emprenedoria Camp de Morvedre. La trobada pretén reunir experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de renom i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria. Continuar llegint »

Obert termini de preinscripció als tallers i cursos de la Universitat Popular

La Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt presenta una oferta d’unes 80 accions formatives entre tallers, cursos, monogràfics, xarrades i programació de l’UJI. Continuar llegint »

Joventut obri el termini per al curs de Director d'Activitats

Joventut obri el termini per al curs de Director d'Activitats en el Casal Jove. El termini de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 6 d'octubre, a més a partir del 17 d'octubre s'obrirà el termini per al curs de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. Continuar llegint »

Sagunt obri termini d'inscipció per al pla d'ocupació de Serveis Socials 2017

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases de selecció per a contractar de forma temporal 16 persones per al pla d'ocupació de l'àrea de Serveis Socials. Des de la delegació de Recursos Humans i Personal s'han iniciat els tràmits per a posar en marxa mesures d'ocupació orientades a reduir la taxa de desocupació de la localitat. Continuar llegint »

Sagunt obri bolsa de treball per a Operari de manteniment d'esports

Sagunt obri termini per a Procediment selectiu per a la cobertura d'un lloc de treball d'Operari de Manteniment d'Esports, per mitjà de contracte de relleu i formació d'una borsa de treball. Continuar llegint »

Bases reguladores i procediment de ajudes del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana

Publicades les bases reguladores i el procediment de concessió de les ajudes del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt aconsegueix una subvenció de 708.000€ per a formació de jóvens

L'Ajuntament de Sagunt aconsegueix una subvenció de 708.000€ que es destinarà al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil Saguntum. Este programa pretén formar a 180 jóvens, persones discapacitades i col·lectius en risc d'exclusió perquè obtinguen nivells de formació i una certificació professional que els proporcionen garanties en el món laboral. Continuar llegint »

Més notícies »

962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)