Seguix-nos en...

Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


Notícies

Les ajudes a aturats sense ingressos enfronten a Ocupació amb diverses comunitats

El Ministeri es reuneix aquest dimarts amb els consellers autonòmics de Treball Continuar llegint »

L'ocupació en el turisme creix un 6,4 % al març fins a un màxim en aquest mes

La xifra més alta en aquest mes de la sèrie històrica, segons l'estadística elaborada per *Turespaña a partir de les dades aportades per la Seguretat Social Continuar llegint »

Beques per a la formació pràctica en Documentació, Biblioteconomia i Arxivística

El Congrés dels Diputats convoca dotze beques individuals per a la formació pràctica en activitats documentals, bibliogràfiques i arxivístiques de la Cambra. El desenrotllament de les beques estarà dirigit per la Direcció de Documentació, Biblioteca i Arxiu, per la Direcció d'Estudis, Anàlisi i Publicacions i pel Departament d'Edició Oficial i Tractament documental. Els estudis i treballs realitzats quedaran en propietat del Congrés dels Diputats. Continuar llegint »

Es convoca oposició lliure per a cobrir 2.900 places d'alumnes de l'Escola Nacional de Policia, aspirants a ingrés en el Cos Nacional de Policia

De conformitat amb el que disposa l'article 20.5 de la Llei 8/2006, de 24 d'abril, de Tropa i Marineria (BOE núm. 98, de 25 del mateix mes), i la Disposició final tercera de la Llei 9/2015, de les places esmentades es reserven 580 a militars professionals de tropa i marineria que porten cinc anys de serveis com a tals, les quals seran cobertes pel procediment d'oposició. Les 2.320 places restants seran cobertes pel procediment d'oposició lliure. Continuar llegint »

Beques Institut Cartogràfic Valencià

Es convoquen, en régimen de concurrència competitiva, cuatre beques per a realització de pràctiques professionals en l'Institut Cartogràfic Valencia. Les beques professionals són les següents: 2 beques Modalitat de cartografia 1 beca Modalitat de disseny 1 beca Modalitat d'informàtica Continuar llegint »

Solament el 2% de les ofertes d'ocupació a Espanya sol·liciten titulació de postgrau

La formació de postgrau al nostre país segueix sense ser un requisit obligatori per poder optar a un lloc de treball Continuar llegint »

Es convoca la concessió d'una segona beca Fulbright per al curs 2018/2019

La finalitat de la beca és formació o investigació per al curs 2018/19 en els àmbits de competència de la Secretaria d'Estat d'Economia i Suport a l'Empresa amb una duració màxima de dotze mesos que en cap cas podrà superar la data límit de final de desembre del 2019. Continuar llegint »

Més notícies »

962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)