Seguix-nos en...

Entrar


imagen seccin

Noticias

Les dones, més actives que els homes a l'hora de buscar una altra ocupació

L'anàlisi revela que al nostre país, les dones ocupades són un 30% més actives que els seus companys homes a l'hora de buscar una altra ocupació. Continuar llegint »

El currículum perfecte, segons Harvard

Els experts de la universitat més famosa del planeta ens donen alguns consells bàsics per a confeccionar el millor CV possible quan caminem a la caça d'un nou treball Continuar llegint »

Promoció i formació interna, claus per a la retenció de talent en les empreses

Això ha provocat que s'activen polítiques encaminades a cuidar a l'empleat, fent-li sentir part de la companyia, incentivant el seu benestar i fomentant la seua progressió professional Continuar llegint »

El comerç electrònic continua liderant la generació d'ocupació

Es preveu que la campanya de rebaixes d'estiu generarà durant enguany de més de 200.000 contractes, la xifra més elevada de tot el període estudiat Continuar llegint »

La conciliació, per damunt del sou per als treballadors

Segons un estudi realitzat per Udemy For Business sobre ‘Felicitat en el lloc de treball 2019’, el 37% prefereix la conciliació. Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt finalitza dos accions formatives de Formació Professional per a persones desocupades

Els cursos es van iniciar en gener de 2019 i al llarg de 5 mesos s’han format un total de 19 persones Continuar llegint »

Les dones representen el 82% dels opositors

Aquests dies es realitza l'última prova d'accés a l'oposició de jutges i fiscals, el resultat d'una mitjana de 4,7 anys estudiant. Continuar llegint »

La temporada alta fa caure l'atur fins a tres milions de persones i porta a la Seguretat Social al seu rècord

El mercat laboral manté el seu ritme de millora i al juny, en plena temporada alta turística, va reduir la desocupació a la vora dels tres milions d'aturats. Continuar llegint »
962655886
Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)
promocion.economica@aytosagunto.es