Seguix-nos en...

Recordar la contrasenya

Comunitat Valenciana


imagen sección

Noticias

Les 10 claus per a millorar la empleabilidad dels joves espanyols

Según les dades de l'INE, a Espanya un milió de joves no tenen un lloc de treball Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt dóna a conéixer el Directori d'Empreses

Personal tècnic municipal visitarà les empreses per a explicar esta ferramenta de treball i obrir noves vies per a augmentar la clientela i millorar els servicis a la ciutadania. Continuar llegint »

Els plans de recol·locació redueixen el temps de cerca de feina

Els programes de outplacement redueixen en 2,5 vegades el temps mitjà per a trobar ocupació a Espanya, segons els especialistes Continuar llegint »

Què són els plans de pensions d'ocupació? Puc contractar-los?

Són plans privats impulsats per una empresa per a completar la pensió *públic. Els representants de l'empresa i dels treballadors defineixen la política d'inversió Continuar llegint »

Les 12 normes del currículum

Claredat i síntesi són algunes de les claus Continuar llegint »

Desenvolupador web encapçala les ofertes d'ocupació en el sector de la tecnologia

Aquest tipus d'ofertes han augmentat un 200% en un any. *Tambien hi ha molta demanda per a anàlisi de dades (Data *Analyst i *Scientist), el *Mobile i el *SAP Continuar llegint »

L'Ajuntament de Sagunt signa un conveni amb Masymas per a contractar empleats del municipi

La cadena de supermercats d'alimentació Masymas obrirà una nova sucursal en el futur parc comercial Vidanova Parc, per la qual cosa l'Ajuntament de Sagunt ha signat un conveni de col·laboració pel qual l'empresa es compromet a contractar empleats del municipi. La signatura s'ha dut a terme en l'Ajuntament per part de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, i el gestor de recursos humans de Masymas, Manuel Gómez. Continuar llegint »

Quasi 24 milions d'ocupacions renovables

La economia verda crearà més d'una vintena d'ocupacions en el món fins al 2030 Continuar llegint »

Sagunt obri borsa de treball per a personal docent de la Universitat popular

Mitjançant anunci del departament de Personal i recursos humans de l'Ajuntament de Sagunt es publiquen les bases i s'obri termini de presentació d'instàncies per a la formació d'una borsa per al nomenament com a funcionaris interins o contractació temporal de personal docent amb destinació a la Universitat Popular dependent l'Àrea de cultura pel sistema de Concurs-Oposició. Termini: del 17 al 30 de maig del 2018 Continuar llegint »

Les professions millor pagades d'Espanya

Malgrat trobar-nos en ple 2018, la professió millor pagada poc té a veure amb les tecnologies informàtiques Continuar llegint »
962655886
Avenida Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)