Seguix-nos en...

Entrar


El 7% dels joves espanyols combinen estudis amb un treball

 

La formació universitària comporta un gran esforç per als qui la cursen però, per a tots aquells que a més han de compaginar-la amb un treball, és encara més complicat. I és que, segons l'última Enquesta de Població Activa, a Espanya més de 900.000 joves es troben en aquesta situació i es veuen en la necessitat de fer un esforç extra per a aconseguir les seues metes. Representen el 7% dels joves espanyols i es troben en les antípodes de la tan injuriada Generació *NiNi (Ni estudien, Ni treballen). Per a ells, la Universitat Internacional de València (*VIU), ha creat les Beques *YOSÍ. Un innovador programa que consta de 15 beques dirigides a joves de 18 i 30 anys que es veuen en la necessitat de compatibilitzar estudis i treball.

Aquestes beques cobreixen el 100% del cost de la docència en els diferents graus, en els seus 4 anys de durada, oferits per la universitat.

"El nostre model, 100% online, no solament ens permet adaptar-nos d'una manera àgil a les necessitats que demanden les empreses, permetent-nos actualitzar el nostre portfolio de graus i màsters, sinó que és clau a l'hora de donar oportunitats de formació a tots aquells que, d'una altra manera, no tindran accés a la universitat. És per això pel que des d'aquesta institució ens identifiquem -més que cap altra universitat - amb aquesta generació de joves, creiem en ells i aquest programa de beques és una mostra", va comentar Manuel Carro, director de Serveis a l'Estudiant de la Universitat Internacional de València. Segons Carro, aquestes ajudes van destinades a "la generació de joves que s'esforça, que lluita i que no es conforma amb el que té".

Els alumnes de nou ingresse que opten a les beques hauran d'enviar les candidatures a través d'aquest link on el termini estarà obert fins al 7 de juliol.

Pot consultar la notícia original ACI

962655886
Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)
promocion.economica@aytosagunto.es