Seguix-nos en...

Entrar
Dilluns s'ha organitzat una jornada sobre la innovació i casos d'èxit d'empreses del Camp de Morvedre

20/05/2016


2016.05.19
Gabinet de Comunicació.

Dilluns que ve, 23 de maig, la Casa de Cultura Capellà Pallarés acollirà una jornada sobre els casos d'èxit comarcals d'empreses que tenen molt en compte la innovació en el seu funcionament i en la seva política de desenvolupament. Aquesta jornada, que comptarà amb la presència d'Andrés García Reche, director de l'Agència Valenciana de la Innovació, s'emmarca en les Jornades de reindustrialització que estan realitzant-se de forma paral·lela al fòrum ERICAM (Estratègia de Reindustrialització del Camp de Morvedre).

L'acte, que començarà a les 19 hores, tindrà una primera part, on es presentaran els treballs que estan desenvolupant-se en l'esmentada agència i una segona, en què quatre empreses del Camp de Morvedre explicaran les seves experiències reeixides basant-se en el desenvolupament de la innovació dins la seva política empresarial.

Aquestes empreses, són un exemple de quin és el camí que s'ha de seguir per adaptar-se a la realitat econòmica actual. Les empreses seleccionades són: Sector Agroalimentari, Tarongino; sector Calçat, Caretes VLC; sector Manteniment Industrial, SEMACOIN i sector Noves Tecnologies, Encamina. Aquestes empreses exposaran de quina manera la innovació està relacionada amb el seu creixement i consolidació.

La regidora delegada de Presidència, Teresa Garcia, ha declarat que: "La definició de l'estratègia industrial del Camp de Morvedre passa també per conèixer que el teixit productiu de la nostra comarca té una gran potència, que pot donar una resposta ràpida d'adaptació a les demandes dels consumidors i consumidores. Som un territori excel·lent per atreure i desenvolupar empreses, no només per la nostra ubicació, sinó també pel nostre capital humà i les iniciatives que al Camp de Morvedre es desenvolupen. "

La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Sagunt, la Generalitat Valenciana i l'IVACE, amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa Sagunt.

962655886
Doctor Fleming, s/n
46520 - Sagunto/Sagunt
(Valencia)
promocion.economica@aytosagunto.es